Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، گزیده‌ای از اخبار جالب و خواندنی سراسر جهان در تاریخ هفتم آذر ماه را با کلیک بر روی لینک خبر بخوانید.

 

آمریکا مدعی نجات ماهیگیران ایرانی شد
نیروی دریایی آمریکا ادعا کرده است که جان دو ماهیگیر ایرانی را در دریای عمان نجات داده است.

 

امیدواریم برجام احیا شود
نماینده پاکستان در سازمان ملل، در آستانه برگزاری مذاکرات وین، ابراز امیدواری کرد برنامه جامع اقدام مشترک درباره پرونده هسته‌ای ایران، احیا شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

تعویق کنفرانس سازمان تجارت جهانی در پی شناسایی سویه جدید امیکرون
ظهور سویه جدید ویروس کرونا کنفرانس سازمان تجارت جهانی را در آخرین لحظه به تعویق انداخت.

 

ابراز نگرانی نفتالی بنت از رفع احتمالی تحریم‌های ایران
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی مداخله‌جویانه از مذاکرات هسته‌ای و آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران ابراز نگرانی کرد.

 

زلزله ۷.۵ ریشتری پرو را لرزاند
امروز (یکشنبه) صبح به وقت محلی، زلزله‌ای به شدت ۷.۵ ریشتر در پرو گزارش شد.

 

کشور‌های غربی خواستار رویارویی آشکار بین روسیه و ناتو نیستند
وزیر خارجه مجارستان گفته است غرب از تمام توان خود برای جلوگیری از رویارویی آشکار بین روسیه و ناتو استفاده خواهد کرد.

 

ائتلاف و همکاری با رژیم صهیونیستی شرعا حرام است
اتحادیه جهانی علمای مسلمان اقدام برخی کشور‌ها برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را محکوم و شرعا حرام اعلام کرد.

 

مذاکرات آتی وین نقطه بسیار مهمی است
نماینده آمریکا در امور ایران در مصاحبه‌ای اعلام کرد: مذاکرات وین بسیار مهم است و ایران باید گزینه‌ خود را مشخص کند.

 

افشاگری درباره نقش آمریکا و انگلیس در درگیری‌های سواحل غربی یمن
نماینده پارلمان دولت مستعفی یمن از نقش انگلیس و آمریکا در درگیری‌های سواحل غربی پرده برداشت.

 

گفت‌وگوی وزرای خارجه عربستان و آرژانتین درباره تحولات بین‌المللی
فیصل بن فرحان در سفر به آرژانتین با همتای خود دیدار و درباره تقویت روابط دو جانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کرد.

 

احتمال تنش نظامی میان روسیه و غرب وجود دارد
سفیر روسیه در لندن در سخنانی فاش کرد تشدید تنش میان این کشور و غرب در مرز‌های شرقی روسیه ممکن است اتفاق بیفتد.

 

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: همه گیری کرونا ایران برجام رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۷۰۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مختصات نظم جدید منطقه

این روزها آمریکایی‌ها در حال بررسی این مسأله هستند که میان بنیامین نتانیاهو و برقراری آتش‌بس، کدام‌ را انتخاب کنند؟ این درحالی است که دراین شرایط،حماس توانمندتر از گذشته درصحنه مذاکرات غیرمستقیم ظاهر شده و پذیرش آتش‌بس به معنای پیروزی حماس و مقاومت است. این مسأله نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی درعرصه دیپلماسی نیز بسیار ضعیف است. 

به گزارش ایسنا، ‌جعفر قنادباشی،تحلیلگر مسائل بین‌الملل در یادداشتی در جام جم نوشت: مسائل مختلفی این روزها بر تحولات منطقه سایه انداخته است اما در این میان می‌توان به سه مسأله که به نظر می‌رسد تأثیر بیشتری بر تحولات منطقه دارند اشاره‌کرد. یکی از این مسائل تجمعات اعتراضی در دانشگاه‌های آمریکا، اروپا، استرالیا و کاناداست که موجی جهانی را علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و سیاست‌های آمریکا ایجاد کرده است. تأثیر اعتراضات دانشجویی به حدی است که مقامات آمریکایی نمی‌توانند بی‌تفاوت از کنار آن عبور کنند. به همین دلیل رئیس‌جمهور آمریکا نیز به این مهم واکنش نشان داده است.

نباید فراموش کرد که تحت تأثیر اعتراضات دانشجویی و مردمی به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه، اقدامات مناسبی نیز در برخی کشورها رقم خورده است. برای نمونه اعتراضات در ترکیه سبب شد مقامات این کشور تصمیم بگیرند تا روابط تجاری خود را با اسرائیل قطع کنند. علاوه بر این کلمبیا نیز چنین رویکردی را در پیش گرفته است. مسأله دوم که تحولات منطقه تحت تأثیر آن قرار دارد، عملیات «وعده صادق» است. 

برای نمونه، این اقدام ایران واکنش آمریکا و متحدانش را در پی داشته است و اثرات آن را در سفر وزیر خارجه آمریکا به منطقه و تحرکات مربوط به آتش‌بس می‌توان دید. افزون بر این، گروه‌های مقاومت نیز در سایه عملیات وعده صادق اقدامات گسترده‌تر و جدی‌تری را علیه جنایات رژیم صهیونیستی در دستور کار قرار داده‌اند. برای نمونه، یمنی‌ها وارد چهارمین مرحله از برنامه‌های‌شان در حمایت از مردم غزه شده و اعلام کرده‌اند که حوزه عملیاتی آنها به مدیترانه نیز گسترش پیدا کرده است. حزب‌الله لبنان نیز این روزها مراکز مهم‌تری را مورد حمله قرار می‌دهد. در این میان مسائل داخلی رژیم صهیونیستی را باید سومین مسأله‌ای دانست که این روزها روی تحولات منطقه سایه انداخته است.

به عبارت دیگر موج استعفاهایی که رژیم صهیونیستی با آن رو به روست در کنار گسترش تظاهرات علیه کابینه بنیامین نتانیاهو از دیگر مسائلی است که این روزها روی تحولات منطقه تأثیرگذار است. در این میان اظهارنظرها درباره برقراری آتش‌بس نیز بیش از گذشته منتشر می‌شود و می‌توان گفت احتمال برقراری آتش‌بس در حدود ۲۱۰ روزی که از جنگ در غزه می‌گذرد، این روزها بیشتر است اما توقف جنگ برای نتانیاهو به معنای سقوط و شکست در جنگ است. در واقع این روزها آمریکایی‌ها در حال بررسی این مسأله هستند که میان بنیامین نتانیاهو و برقراری آتش‌بس، کدام‌ را انتخاب کنند؟ این درحالی است که دراین شرایط،حماس توانمندتر از گذشته درصحنه مذاکرات غیرمستقیم ظاهر شده و پذیرش آتش‌بس به معنای پیروزی حماس ومقاومت است. این مسأله نشان می‌دهد که رژیم صهیونیستی درعرصه دیپلماسی نیز بسیار ضعیف است. 
 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رژیم صهیونیستی به دنبال فشار نظامی بر مذاکرات است
  • رهبر دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا از احتمال دخالت نظامی در اوکراین خبر داد
  • احتمال توقف مذاکرات میان حماس و تل‌آویو در سایه تهدید علیه رفح
  • رهبر دموکرات سنا از احتمال اعزام نظامیان آمریکایی به اوکراین خبر داد
  • مختصات نظم جدید منطقه
  • عملیات نظامی در رفح با مخالفت واشنگتن مواجه می‌شود
  • آمریکا ارسال مهمات به اسرائیل را متوقف کرد؛ نگرانی در کابینه رژیم صهیونیستی
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • مقایسه تاریخی پاسخ‌های ایران به تهدیدات دشمن
  • آخرین وضعیت مذاکرات آتش‌بس میان حماس و اسرائیل در قاهره